Alles voor meetinstrumenten en SKIDbouw Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

SKIDbouw

Verholt prefabt complete woninginstallaties in SKIDframes. De verkoop en distributie van deze SKIDS verloopt via ons zusterbedrijf Rensa Verwarming en Ventilatie. Verholt bouwt maatwerkoplossingen en standaardoplossingen. Vervolgens zorgt Rensa voor de meest ideale logistieke oplossing tijdens jouw bouwproject.

 

​Voordelen

De voordelen voor installateurs zijn substantieel. De montagetijd op de bouw wordt aanzienlijk verkort. Dat betekent dat de monteurs op andere werkzaamheden ingezet kunnen worden.

Faalkosten zijn nihil vanwege een doordacht ontwerp ‘vooraf’. De opstelling is reeds voorzien is van alle appendages en over de gehele serie 100% uniform. De SKIDS worden tijdens en na de assemblage op kwaliteit gecontroleerd. Een uniek serienummer en afpersrapport per SKID behoren standaard bij de levering.

Een doordacht ontwerp zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte voor techniek. Wij houden hierbij aandacht voor de bereikbaarheid van de installatie voor servicewerkzaamheden.

Verholt plaatst alle componenten in een hijsbaar stalen frame. Omdat alle componenten in één, robuust frame zitten en de massa van het geheel rust op een constructieve massa (vloer) is hinderlijke overdracht van geluid binnen de woning tot een minimum beperkt.

Mogelijkheden

  • Merkonafhankelijke SKIDbouw
  • Al ruim 30 verschillende SKIDS te bestellen
  • Nieuw type SKID van idee naar prototype in 8 weken
  • Nieuw type SKIDmogelijk vanaf >30st
  • Bestaande SKIDS in kleinere hoeveelheden af te nemen
  • Levering SKID 100% exclusief via Rensa Verwarming en Ventilatie

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening