Alles voor meetinstrumenten, pompen en skids Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

Industrie

Verholt is de specialist op het gebied van meetinstrumenten en installaties. Je kunt hierbij denken aan geprefabte installaties en installatie, service en onderhoud aan pompen met bijbehorende leidingsystemen.

Meetinstrumenten

Exact de juiste metingen met behulp van hoogwaardige meetapparatuur. Gewaarborgd door een excellente service en korte doorlooptijd voor kalibreren. Verholt zorgt ervoor dat meetinstrumenten optimaal inzetbaar zijn. Verholt is officieel importeur van MRU meetinstrumenten in de Benelux. MRU produceert sinds 1984 hoogwaardige emissie en druk meetapparatuur voor de installatietechniek en industrie. Naast de meetinstrumenten van MRU levert Verholt een uitgebreid pakket aan meetinstrumenten van diverse merken. Denk hierbij aan temperatuurmeters, luchtsnelheids-en debietmeters, weegschalen, (analoge) drukmeters, vacuümtesters, gasdetectie, persoonsbeschermers, multimeters, testers, stroomtangen, geluidsmeters, warmte-beeldcamera’s en vele andere soorten meters. Kun je de gewenste meter niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Kalibreren

Verholt importeert en kalibreert meetinstrumenten met een landelijke dekking van kalibratie-inleverpunten. Hiermee geven wij de garantie van top kwaliteit meetinstrumenten met een korte kalibratie doorlooptijd.  Klik hier voor meer informatie over de kalibratieservice

Pompen

De industrie verbruikt veel water. Bedrijfszeker en energiezuinig produceren? Nu én in de toekomst? Verholt voorziet jouw industrieel bedrijf niet alleen met de meest geschikte hoogwaardige pomp en overige materialen, we zijn de professionele partner voor pompinstallaties in het primaire proces. We maken berekeningen voor de meest effectieve en betrouwbare pompen, denken mee over onderhoudskosten en duurzaam energieverbruik en verzorgen de installatie, het onderhoud en de revisie.

24/7 storingsdienst

Voor onze klanten met een onderhoudscontract op de installatie hebben wij een 24/7 storingsdienst ter beschikking.

>> Via het menu links vind je alles over onze diensten

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening