Alles voor meetinstrumenten en SKIDbouw Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

Verholt: Expert in SKID-bouw

Verholt is dé specialist in het assembleren van SKID-oplossingen voor zusterbedrijf Rensa Verwarming & Ventilatie. De focus ligt op het vervaardigen van hoogwaardige SKID’s, die specifiek op maat zijn ontworpen.

Met onze expertise in prefabricage van warmtepompen, gebaseerd op 3D-modellen, minimaliseren we de voorbereidingstijd voor de installatie aanzienlijk. Onze SKID’s zijn ontworpen met efficiëntie in gedachten, waardoor de montagetijd op de bouwplaats wordt verminderd en faalkosten tot het verleden behoren.

We zorgen ervoor dat elke SKID grondig wordt gecontroleerd en voorzien is van een uniek serienummer en afpersrapport. Het slimme ontwerp maakt optimaal gebruik van de beschikbaar ruimte, waarbij we de bereikbaarheid voor servicewerkzaamheden niet vergeten.

Meer informatie

Informeer nu en ontdek hoe onze innovatieve SKID-oplossingen jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem contact op met Rensa Techniek via SKID@rensa.nl voor de mogelijkheden voor jouw project. Voor meer informatie, klik hier.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening