Alles voor meetinstrumenten, pompen en skids Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

Kalibratie van alle meetinstrumenten

Verholt is hét kalibratielaboratorium voor installerend Nederland. Bij ons zijn namelijk alle merken meetinstrumenten welkom! Dat betekent dat je voor bijna alle kalibraties bij ons terecht kan. Daarnaast kun je nu zelf heel simpel je kalibraties inplannen en volgen via onze kalibratie app.
In onderstaande video vertelt Danou je alles over het kalibratieproces bij Verholt.

 

Beschikbaarheid van meetinstrumenten is voor onze klanten van het hoogste belang. Verholt wil haar klanten meetapparatuur bieden met de beste beschikbaarheid, waarbij stilstand bij de klant door het ontbreken van meetapparatuur tot het absolute minimum wordt beperkt. Ons laboratorium in Ulft is modern ingericht met veel geautomatiseerde processen. Deze automatisering in combinatie met ons ISO geborgde kwaliteitssysteem zorgen voor een hoge en constante kwaliteit van onze dienstverlening.

Inlevermogelijkheden door heel Nederland

Rensa Verwarming en Ventilatie is niet alleen ons zusterbedrijf. Zij hebben onze MRU-producten ook in het assortiment en bij elke van de 20 Rensa balies kunt je jouw meetinstrumenten voor kalibratie inleveren. In de nacht wordt het meetinstrument met verzekerd transport naar Ulft gestuurd om gekalibreerd te worden. Je kunt het meetinstrument dan snel weer af te halen Rensa balie bij jou in de buurt.

Overzicht met de kalibratie-app

Het is mogelijk om jouw meetinstrumenten te volgen in de kalibratie-app van Verholt. Hier kun je zelf je meters inplannen en de status volgen. De handige app toont al jouw meetinstrumenten binnen het bedrijf. De instrumenten zijn op monteursniveau gekoppeld. Je ziet precies welke meter bij
wie in gebruik is en wanneer het instrument gekalibreerd moet worden.

Merkonafhankelijk

De Verholt kalibratie-app is merkonafhankelijk. Hij werkt dus met ieder merk en/of type meetinstrument wat bij ons in de database reeds aanwezig is of wordt aangeleverd. Bekijk hier de handige instructievideo van deze kalibratie-app.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening