Alles voor meetinstrumenten en SKIDbouw Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

Over Verholt

Bijdragen aan jouw succes en continuïteit is onze missie als toonaangevend leverancier, (kennis)partner en dienstverlener. Hoe wij dat doen? Door  het leveren van optimale beschikbaarheid van gekalibreerde meetinstrumenten en het maken van prefab SKIDframes om kostbare installatietijd te besparen.

Verholt is een nuchter en pragmatisch Achterhoeks bedrijf dat in 1973 is opgericht door Jos Verholt. Het leveren van kwaliteit en service betaalt zich uit. Van de verkoop van gaskachelonderdelen groeiden we door tot een vooraanstaande, dynamische en innovatieve specialist in meetinstrumenten en SKIDbouw. Een bedrijf dat de best mogelijke klantoplossing biedt door onze sterk ondersteunende nazorg en service.

Synergievoordeel

Bij Verholt profiteer je van de voordelen van een nuchter, klantgericht en compact team met korte lijnen en persoonlijk contact. Sinds 2016 is Verholt onderdeel uit van de Rensa Family, een groep specialisten voor de installatiewereld. De familiaire waarden van de Rensa Family zijn de verbindende factor; klantgericht denken en doen, altijd klaarstaan voor een ander en – als het even kan – een stap extra zetten om elkaar verder te helpen. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en is wat alle bedrijven in de familie met elkaar gemeen hebben.

Lees hier meer over alle bedrijven uit de Rensa Family.

Werken bij Verholt

Ons team kenmerkt zich door passie voor techniek en vakmanschap. Doordat we betrokken zijn in wat we doen, leveren we kwaliteit en daar zijn trots op!
Wil je ook bij dit team horen? Klik hier om de openstaande vacatures bij Verholt te bekijken.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening