Alles voor meetinstrumenten en SKIDbouw Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

Over Verholt

Verholt is een nuchter en pragmatisch Achterhoeks bedrijf dat in 1973 is opgericht door Jos Verholt. Het leveren van kwaliteit en service betaalt zich uit. Van de verkoop van gaskachelonderdelen groeiden we door tot een vooraanstaande, dynamische en innovatieve specialist in meetinstrumenten en SKIDbouw. Een bedrijf dat de best mogelijke klantoplossing biedt door onze sterk ondersteunende nazorg en service.

 

Meetinstrumenten

Beschikbaarheid van meetinstrumenten is voor onze klanten van het hoogste belang. Verholt wil haar klanten meetapparatuur bieden met de beste beschikbaarheid, waarbij stilstand bij de klant door het ontbreken van meetapparatuur tot het absolute minimum wordt beperkt. Ons laboratorium in Ulft is modern ingericht met veel geautomatiseerde processen. Deze automatisering in combinatie met ons ISO geborgde kwaliteitssysteem zorgen voor een hoge en constante kwaliteit van onze dienstverlening.

Assemblage wamtepompsystemen

We zien het als onze missie om een bijdrage leveren aan een duurzame bouwindustrie door te leveren het efficiënt inzetten van mensen, materialen en middelen.

Dit doen we door gebruik te maken van 3D modellen kunnen we de logistieke en (pre)fabricage zodanig optimaliseren op snel geproduceerd kan worden met een minimaal verlies aan uren en materialen

Synergievoordeel

Bij Verholt profiteer je van de voordelen van een nuchter, klantgericht en compact team met korte lijnen en persoonlijk contact. Sinds 2016 is Verholt onderdeel uit van de Rensa Family, een groep specialisten voor de installatiewereld. De familiaire waarden van de Rensa Family zijn de verbindende factor; klantgericht denken en doen, altijd klaarstaan voor een ander en – als het even kan – een stap extra zetten om elkaar verder te helpen. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en is wat alle bedrijven in de familie met elkaar gemeen hebben.

Lees hier meer over alle bedrijven uit de Rensa Family.

Werken bij Verholt

Ons team kenmerkt zich door passie voor techniek en vakmanschap. Doordat we betrokken zijn in wat we doen, leveren we kwaliteit en daar zijn trots op!
Wil je ook bij dit team horen? Klik hier om de openstaande vacatures bij Verholt te bekijken.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening