Alles voor meetinstrumenten en SKIDbouw Kalibratieservice Meer dan 45 jaar ervaring

Kalibratie van jouw meetinstrumenten

Verholt is hét kalibratielaboratorium voor installerend Nederland. Bij ons zijn namelijk alle merken meetinstrumenten welkom! Dat betekent dat je voor bijna alle kalibraties bij ons terecht kan. Daarnaast kun je nu zelf heel simpel je kalibraties inplannen en volgen via onze Kalibratie App.

In 4 eenvoudige stappen geregeld

1. Inplannen
Het inplannen van de kalibratie kan gemakkelijk via de Kalibratie App. Je ziet meteen de verwachte retourdatum en je kunt de status van de kalibratie in de gaten houden.

2. Inleveren
Lever het meetinstrument in bij één van de balies in Nederland of stuur hem op per pakketpost. Wij werken merkonafhankelijk, dus alle merken meetinstrumenten kun je bij ons laten kalibreren. Er zijn huurmeters beschikbaar, waardoor je door kunt met de werkzaamheden.

3. Kalibreren
De meetinstrumenten worden gekalibreerd in ons high tech kalibratielab in Ulft. Binnen 5 werkdagen wordt de meter gekalibreerd en krijg je een gereedmelding via de Kalibratie App.

4. Overzicht
We houden een overzicht bij van jouw meetapparatuur in gereedschapbeheer.nl. Je krijgt een automatische oproep voor kalibratie als de vervaldatum nadert.

Gebruik de Kalibratie App

Het is mogelijk om jouw meetinstrumenten te volgen in de Kalibratie App van Verholt. Hier kun je zelf je meters inplannen en de status volgen. De handige app toont al jouw meetinstrumenten binnen het bedrijf.

De instrumenten zijn op monteursniveau gekoppeld. Je ziet precies welke meter bij wie in gebruik is en wanneer het instrument gekalibreerd moet worden.

Ga naar de kalibratie app >>>

Voordelen

  • ● Gratis verzending
  • ● Gepland kalibreren
  • ● Merkonafhankelijk

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en onze dienstverlening